Prognoza meteo. Weekend cu soare, dar cu vânt puternic peste tot

  • Vreme caldă în weekend, mâine între 11 şi 17 grade
  • De duminică vântul începe să prindă din nou putere , maxime între 10 şi 18 grade
  • Luni tot vânt puternic şi maxime cuprinse între 9 şi 18 grade
75 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. Weekend cu soare, dar cu vânt puternic peste tot

Prognoza meteo. Weekend cu soare, dar cu vânt puternic peste tot

Prognoza pentru ţară

Urmează o noapte cu ceva nori prin sud-vest şi nord-est, cu ceaţă prin zonele de câmpie, brumă prin centru şi minime cuprinse între -7 grade în estul Transilvaniei şi 6 grade.

Mâine norii încep să se înmulţească şi o să plouă slab, iar pe la munte o să fie lapoviţă. Vântul începe să prindă putere în sud-estul ţării. Maximele pornesc de la 11 grade şi se opresc la 17.

Duminică tot vreme caldă, dar cu vânt puternic, mai ales în sud-estul ţării. În Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei şi izolat în Oltenia aşteaptă-te la rafale de 60-70 km/h. La munte o să bată vântul şi mai tare. Chiar 80 km/h pe crestele înalte. Nici în restul ţării nu scapi de vânt, dar vitezele vor fi mai mici. Maximele vor fi cuprinse între 10 şi 18 grade.


Săptămâna începe tot cu vânt. O să sufle cel mai tare tot în sud-est şi la munte. Dacă peste zi o să ai parte de soare şi la prânz o să fie între 9 şi 18 grade, să ştii că dimineţile şi nopţile rămân reci. Aşa că nu este exclus să vezi în continuare brumă dimineaţa.
 

Prognoza pentru Bucureşti   

În Capitală ai parte mâine de o zi la fel de plăcută ca astăzi. Soare din belşug, în jur de 17 grade şi vânt mai intens doar noaptea.

Duminică însă nu scapi de vânt decât dacă stai în casă. O să fie cam 18 grade şi soarele o să strălucească  în voie.

Luni o să fie rece dimineaţa şi noaptea. Vântul nu prea slăbeşte în intensitate peste zi şi o să fie în jur de 15 grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici