PROGNOZĂ SPECIALĂ pentru Capitală: Vreme frumoasă, cu temperaturi de 29 grade Celsius, dar şi VIJELII

Vremea va fi în general frumoasă în Capitală, până marţi dimineaţa, dar vor fi scurte perioade în care se vor înregistra furtuni, potrivit prognozei speciale pentru Bucureşti, publicate de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

422 afișări
Imaginea articolului PROGNOZĂ SPECIALĂ pentru Capitală: Vreme frumoasă, cu temperaturi de 29 grade Celsius, dar şi VIJELII

PROGNOZĂ SPECIALĂ pentru Capitală: Vreme frumoasă, cu temperaturi de 29 grade Celsius, dar şi VIJELII

Meteorologii transmit că până marţi dimineaţa, la ora 10.00, vremea în Capitală va fi în general frumoasă.

Se vor înregistra însă scurte periode în care se vor semnala manifestări specifice instabilităţii atmosferice, respectiv averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, posibil, cantităţi de apă mai însemnate.

Temperaturile maxime se vor situa între 26 şi 29 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 şi 16 grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici