VIDEO | Fenomen METEO extrem: o tornadă s-a format în Botoşani. Au fost aproape 100 în ultimii 14 ani

Locuitorii unei comune din Botoşani au fost martorii unui fenomen meteo extrem.

5117 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Fenomen METEO extrem: o tornadă s-a format în Botoşani. Au fost aproape 100 în ultimii 14 ani
O tornadă s-a format în satul Cucorăni, din judeţul Botoşani. Astfel de fenomene apar în ţara noastră în lunile mai şi iunie. 
 
Numărul tornadelor a crescut în ultimii ani, iar din 2006 au fost raportate până acum aproape 100 de astfel de fenomene extreme pe teritoriul României. 
 
Specialiştii români încearcă să pună la punct o bază de date pentru a putea ”înţelege” cât mai bine tornadele şi pentru a stabili riscurile pe care le implică astfel de evenimente.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici