Video Vreme caldă şi frumoasă, dar cu vânt puternic, cel puţin duminică

  • Mâine continuă să se încălzească, maxime cuprinse între 10 şi 18 grade
  • Sâmbătă tot vreme caldă, cu maxime cuprinse între 11 şi 19 grade
  • De duminică vântul începe să prindă din nou putere şi se răceşte uşor
40 afișări

Prognoza pentru ţară

Urmează încă o noapte rece peste tot în ţară, cu minime cuprinse între -10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 3 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest. Local se va produce brumă, iar pe suprafeţe mici vor fi condiţii de ceaţă.


Mâine ai parte de vreme bună peste tot în ţară. Continuă să se încălzească, astfel că maximele pornesc de la 10 grade şi se opresc la 18 grade. Peste zi norii se înmulţesc în regiunile vestice, centrale şi nordice, iar noaptea în cele sudice şi nord-estice, însă nu va ploua.

Sâmbătă tot vreme caldă, dar revin ,timid, ploile, iar la munte ninsorile. Din a doua parte a nopţii vântul prinde putere în regiunile sud-estice şi în zona Carpaţilor de Curbură şi Meridionalilor. Vor fi între 11 şi 19 grade.

Duminică vântul prinde putere în sud, est şi la munte. Norii se înmulţesc în sud-vest şi zona montană aferentă, iar maximele scad uşor. O să fie între 8 şi 18 grade.

Prognoza pentru Bucureşti

În Bucureşti ai parte de încă o noapte foarte rece cu -2 grade în centru şi -4 în cartierele limitrofe.

Mâine ai parte de şi mai mult soare, vânt liniştit şi 17 grade.  Sâmbătă tot vreme caldă şi frumoasă, cu 18 grade şi soare din plin. Duminică însă vremea se răceşte uşor, vântul începe să sufle cu putere şi vor fi cel mult 15 grade.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici