1.000 miliarde $ pentru salvarea economiei americane. Planul este discutat în Senat

  • Un bilion de dolari, adică o mie de miliarde, ar putea injecta SUA în economie pentru a contracara criza iscată de pandemia de COVID-19
  • Germania ia şi ea în considerare un plan de salvare în valoare de 822 miliarde euro
  • Actul normativ este discutat în Senatul american, scrie Fox News
806 afișări
Imaginea articolului 1.000 miliarde $ pentru salvarea economiei americane. Planul este discutat în Senat

Un bilion de dolari pentru salvarea economiei americane. Planul de salvare este discutat în Senat

Fox News scrie că Senatul american discută un plan de ajutorare economică în valoare de o mie de miliarde de dolari. Potrivit sursei citate, senatorii sunt aşteptaţi să ia o decizie în cursul zilei de duminică.
 
Jurnaliştii americani notează că economia este pe marginea unei prăpăstii în contextul pandemiei de COVID-19, iar populaţia ar putea avea de suferit dacă măsurile nu vor fi luate în cel mai scurt timp.
 
Fox News spune că este vorba despre "un Plan Marshall pentru domeniul sănătăţii, dar şi pentru industrie şi transportul aviatic".
 
Mitch McConnell, liderul majorităţii din Senatul american, a afirmat: "Suntem foarte aproape de un acord".
 
Împreună cu alte măsuri, a mai spus McConnell, planul de ajutorare ar putea urca chiar până la 2 bilioane de dolari.
 
Fox News mai scrie că Donald Trump este de acord cu democraţii când vine vorba despre un aspect: acela al limitării unor ramuri ale industriei privind posibilitatea folosirii ajutoarelor financiare acordate de stat pentru a-şi răscumpăra acţiunile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici