1 Decembrie: Senatorii vor avea liber de Ziua Naţională

Senatorii vor avea liber de 1 Decembrie, potrivit deciziei conducerii acestei Camere, a anunţat, luni, vicepreşedintele Senatului Cristian Dumitrescu.

206 afișări
Imaginea articolului 1 Decembrie: Senatorii vor avea liber de Ziua Naţională

1 Decembrie: Senatorii vor avea liber de Ziua Naţională (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

”Deoarece luni este Ziua Naţională, 1 Decembrie, doamnele şi domnii senatori vor fi prezenţi, în teritoriu, la aceste manifestări, ziua de 2 decembrie fiind zi de luni, la începerea programului, marţi şi miercuri fiind zile de dezbatere în plenul Senatului”, a spus vicepreşedintele Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici