Acuzaţia lui Barna i-a dat ocazia lui Cîţu să contraatace: „Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate”

  • Florin Cîţu a reacţionat după ce Dan Barna i-a reproşat eşecul campaniei de vaccinare.
  • Cîţu: ”Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate.”
  • Cîţu a precizat că România are un nou record de vaccinări în ultimele 24 de ore.
1336 afișări
Imaginea articolului Acuzaţia lui Barna i-a dat ocazia lui Cîţu să contraatace: „Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate”

Reacţia lui Cîţu la acuzaţiile lui Barna: ”Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate”

„Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate. România ocupă locul 4 în topul ţărilor din UE privind persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze”, transmite Florin Cîţu, ca reacţie la acuzaţiile lui Dan Barna.

El precizează că România are un nou record de vaccinări în ultimele 24 de ore: 76.590 de persoane.

„Au fost deschise noi fluxuri şi capacitatea de vaccinare în România depăşeşte 115.000 de persoane pe zi. Vă încurajez pe toţi să vă vaccinaţi! Cu toţii vrem să scăpam de pandemie şi să ne întoarcem la vieţile de dinainte. Revenirea la normalitate este la îndemâna noastră şi ţine de fiecare dintre noi”, conchide premierul.

Reacţia lui Florin Cîţu vine după ce vicepremierul Dan Barna i-a reproşat eşecul campaniei de vaccinare, spunând că locul 25 din 27 la nivelul Europei „nu arată nici performanţă, nici înţelepciune strategică”.

Premierul coordonează direct campania de vaccinare împotriva COVID-19.

Dan Barna spune că Florin Cîţu i-a reproşat lui Vlad Voiculescu „lucruri pe care nu le-a avut în control”, între ele eşecul campaniei de vaccinare şi susţine că aceasta era responsabilitatea lui Cîţu, care „face balet politic.”

Florin Cîţu l-a demis miercuri pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, după aproape patru luni de mandat. După acestă decizie, vicepremierul Dan Barna a anunţat că Alianţa USR-PLUS i-a retras sprijinul politic premierului pentru a rămâne în această funcţie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
barna,
vaccinare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici