Alegeri parlamentare 2020. Daniela Şerban, candidat independent, Camera Deputaţilor, interviu pe Mediafax.ro

Cum ar fi să avem măcar 500.000 de copii cu bani puşi deoparte? Este provocarea pe care Daniela Şerban, candidat independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie şi mama a două fetiţe, o lansează atât autorităţilor, cât şi părinţilor.

711 afișări
Imaginea articolului Alegeri parlamentare 2020. Daniela Şerban, candidat independent, Camera Deputaţilor, interviu pe Mediafax.ro

Daniela Şerban, candidat independent, Camera Deputaţilor (Sursa foto: Facebook)

Ea susţine că educaţia financiară a copiilor ar trebui să înceapă încă din clasele primare. Daniela Şerban afirmă că doar 29% dintre familii economisesc pentru copiii lor, sub media mondială de 34%.

Banii românilor este tema centrală a programului politic al candidatei Daniela Şerban.

Discutăm cu Daniela Şerban despre soluţiile cum ar putea fi aceştia angrenaţi în economia reală, joi, într-o ediţie LIVE la mediafax.ro.

Despre Daniela Şerban

S-a născut în anii ‘80, într-o familie de medici. De profesie economist, Daniela are aproape 15 ani experienţă în piaţa de capital, la Bursa de Valori Bucureşti, în media, ca jurnalist la The Money Channel, şi în consultanţă.

În activitatea profesională din ultimii 10 ani a coordonat campanii de educaţie financiară din ţară şi a comunicat în numele unor industrii din România. La Bursa de Valori Bucureşti a coordonat proiectul care viza intrarea bursei de valori în categoria pieţelor emergente.

Ea a iniţiat şi conduce Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR), la care sunt membre unele dintre cele mai mari companii listate la bursa din România. Predă cursul de Pieţe financiare la ASE Bucureşti. Din vara anului 2019 este student doctorand bursier în Finanţe la Academia de Studii Economice.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici