Ambasada Suediei din Bucureşti, celebră pentru activitatea în social media, MESAJ pentru naţionala României: Mulţumim pentru meci!

România a pierdut la debutul în preliminariile Euro 2020, 1-2 în Suedia, la Stockholm, iar ambasada nordicilor a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care le-a urat succes tricolorilor în următoarele partide.

4644 afișări
Imaginea articolului Ambasada Suediei din Bucureşti, celebră pentru activitatea în social media, MESAJ pentru naţionala României: Mulţumim pentru meci!

Ambasada Suediei din Bucureşti, cunoscută pentru cât de activă este în social media, MESAJ pentru naţionala României: Mulţumim pentru meci!

Quaison (33) şi Claesson (40), respectiv Keşeru (50) au marcat golurile partidei care s-a disputat la Stockholm, pe Friends Arena.

“Mulţumim pentru meci, Echipa naţională de fotbal a României! Succes în următoarele partide şi ne revedem în România pe 15 noiembrie!”, este mesajul ambasadei Suediei.

Vineri dimineaţa, tot cei de la Ambasada Suediei la Bucureşti au postat un clip video cu Gică Hagi şi Zlatan Ibrahimovic, doi dintre fotbaliştii legendari ai României şi Suediei, în semn de fair-play înaintea partidei. "Indiferent de scor, legendele rămân legende", a fost mesajul ataşat clipului de către nordici.

Următorul joc al “tricolorilor” este programat marţi, 26 martie, de la ora 21.45, pe stadionul echipei CFR Cluj, contra Insulelor Feroe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici