Antonescu: Bătălia toamnei este între pietoni şi baroni

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a precizat, sâmbătă, după ce a anunţat că nu va mai candida la alegerile prezidenţiale, că bătălia toamnei se va da între "pietoni”, care sunt cetăţenii României, şi "baroni."

459 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Bătălia toamnei este între pietoni şi baroni

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Pietonul, la care se referă cu dispreţ unul din reprezentanţii cei mai expresivi ai feudalismului pesedist, pietonul acela este cetăţeanul român. Iar bătălia toamnei, la care îi dau întâlnire şi acelui domn, şi tuturor celor care încearcă că pună mâna pe o Românie care să rămână feudală, bătălia toamnei este între pietoni şi baroni", a spus Antonescu.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici