Antonescu: N-am nici în minte, nici în buzunar o listă a miniştrilor liberali ce ar putea fi schimbaţi

Liderul PNL, Crin Antonescu, a spus că nu are nici în minte, şi nici în buzunarul său lista miniştrilor liberali care ar putea fi schimbaţi, adăugând că orice înlocuire nu este o tragedie, şi nici o ruşine.

166 afișări
Imaginea articolului Antonescu: N-am nici în minte, nici în buzunar o listă a miniştrilor liberali ce ar putea fi schimbaţi

Crin Antonescu (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Întrebat, vineri seară, la Iaşi, dacă după demisia ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe, şi alţi miniştri liberali ar putea părăsi portofoliile, Antonescu a spus că nu deţine vreo listă în acest sens.

"O astfel de listă nu există, nici în mintea mea, nici în buzunarele mele, nici în mintea sau buzunarele altor colegi. Există în politică întotdeauna în orice moment, pentru orice ministru, posibilitatea de a fi schimbat. Nu e o tragedie, nu-i o ruşine, nu-i ceva iremediabil, lucrurile se întâmplă. Am avut foarte recent un eveniment tragic, pe care nimeni nu-l putea bănui cu o zi înainte, pe care nimeni nu-l putea bănui cu trei ore după, şi care a avut iată nişte consecinţe", a spus Crin Antonescu.

Cât priveşte existenţa unor eventuale nemulţumiri în teritoriu faţă de miniştrii liberali, Antonescu a răspuns: "PNL a fost întotdeauna un partid exigent, pentru că alegătorii noştri sunt foarte exigenţi".

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, s-a aflat la la Iaşi, de Ziua Unirii, la începutul manifestărilor el şi primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, fiind huiduiţi, participanţii scandând mesaje şi împotriva premierului şi a şefului statului, care nu au participat la evenimente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici