Tomac îl îndeamnă pe Cîţu: Mergeţi în Parlament cu un guvern interimar PNL-PMP-USR

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a scris, vineri dimineaţa, pe Facebook, că premierul desemnat, Florin Cîţu, ar trebui să meargă în Parlament cu un guvern interimar PNL-PMP-USR, pentru a creşte şansele ca România să aibă in guvern stabil.

675 afișări
Imaginea articolului Tomac îl îndeamnă pe Cîţu: Mergeţi în Parlament cu un guvern interimar PNL-PMP-USR

Apel către Cîţu: Mergeţi în Parlament cu un guvern interimar PNL-PMP-USR

„Criza guvernamentală trebuie oprită. Înţeleg că premierul desemnat vine cu aceeaşi formulă guvernamentală, un guvern minoritar PNL”, scrie Tomac.

Liderul PMP spune că este evident că, în aceste condiţii, „sunt şanse tot mai mici să avem un guvern învestit în următoarele zile”.

„Domnule premier desemnat, mergeţi în Parlament cu un guvern interimar PNL-PMP-USR. Aşa vor creste şansele să dăm României un guvern stabil şi să pregătim noi proiecte pentru următorii ani. Agravarea crizei ajută doar PSD, de care dorim să scăpăm”, conchide Tomac.

Biroul Executiv al PNL se reuneşte, vineri, pentru a stabili lista miniştrilor propuşi în noul Guvern, dar şi programul de guvernare. Cele două decizii vor fi depuse la Parlament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tomac,
criză,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici