Barna pledează pentru un candidat comun USR-PLUS-PNL la Primăria Capitalei: „Să scăpăm Bucureştiul scufundat de Firea”

Liderul USR, Dan Barna, a pledat, miercuri, pentru desemnarea unui candidat unic al formaţiunilor de dreapta pentru Primăria Capitalei, care „să scape Bucureştiul de această guvernare Firea, care îl scufundă”. El avertizează că, în caz contrar, rezultatul acestor partide nu va fi cel scontat.

1242 afișări
Imaginea articolului Barna pledează pentru un candidat comun USR-PLUS-PNL la Primăria Capitalei: „Să scăpăm Bucureştiul scufundat de Firea”

Barna pledează pentru candidat comun USR-PLUS-PNL: Să scăpăm Bucureştiul scufundat de Firea

„Fără îndoială nu va fi o alianţă la nivel naţional, dar fără îndoială în anumite localităţi şi - Bucureştiul e unul din acele oraşe e nevoie de un candidat unic - care să scape Bucureştiul de această guvernare Firea, care îl scufundă. E clar că dacă nu vom avea un candidat unic pe partea dreaptă nu vom avea rezultatul sperat. Am văzut şi la prezidenţiale cât de important este să coagulăm voturile", a declarat Barna”, a declarat Dan Barna.

USR a demarat o consultare, online, a membrilor formaţiunii în vederea reconfirmării lui Dan Barna la şefia partidului, procedură care a durat cinci zile. Demersul a venit în contextul rezultatului USR la alegerile prezidenţiale, unde Dan Barna a ieşit pe locul trei. Acesta a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al USR, în urma unui vot online dat de peste 9.000 de membri ai partidului.

Taguri:
barna,
locale,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici