Băsescu: România nu e într-o situaţie critică, critică ne-o facem noi

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri seară, că România nu este într-o situaţie critică, spunând: "critică ne-o facem noi pentru că nu facem ce trebuie".

334 afișări
Imaginea articolului Băsescu: România nu e într-o situaţie critică, critică ne-o facem noi

Băsescu: România nu e într-o situaţie critică, critică ne-o facem noi (Imagine: Shutterstock)

Preşedintele a spus că intervenţia sa este pentru a da optimism.

"Poate reuşim să aducem partidele aflate în campania electorală în faţa problematicii reale a ţării şi nu în dispute «ba tu, ba eu». Aş vrea, ca preşedinte, să văd care sunt opţiunile reale ale partidelor în afară de poeziile pe care şi le-au scris în programele de campanie electorală. Vreau să înţelegem că România nu este într-o situaţie critică. Critică ne-o facem noi pentru că nu facem ce trebuie", a spus Băsescu.

El a mai afirmat că România este ţara care şi-a făcut cel mai rapid restabilirea echilibrelor macro-economice şi că, deşi mai sunt "urme ale sacrificiilor uriaşe" pe care românii le-au făcut în 2010, România nu este în situaţia Spaniei, Greciei sau Irlandei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici