Candidatul PNL la Sectorul 4, Răzvan Sava: Piedone a decis să mă susţină. Conducerea PNL Bucureşti i-a transmis lui Răzvan Sava că nu „agreează” susţinerea oferită de Piedone

Candidatul PNL la primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că va fi susţinut la alegerile locale de Cristian Popescu Piedone, în situaţia în care PPUSL nu are un candidat propriu în sectorul 4, precizând însă că nu există o înţelegere la nivel de partide.

2775 afișări
Imaginea articolului Candidatul PNL la Sectorul 4, Răzvan Sava: Piedone a decis să mă susţină. Conducerea PNL Bucureşti i-a transmis lui Răzvan Sava că nu „agreează” susţinerea oferită de Piedone

Candidatul PNL la Sectorul 4, Răzvan Sava: Piedone a decis să mă susţină (Imagine: Adel Haddad / Mediafax Foto)

„Domnul CCristian PopescuPiedone mă sprijină la primăria Sectorului 4. Eu în continuare sunt membru PNL şi susţin membri PNL la Consiliul local al primăriei Sectorului 4. Dânsul şi-a manifestat intenţia să susţină candidatura mea întrucât PPUSL nu are candidat la primăria de sector”, a declarat, pentru MEDIAFAX, candidatul PNL la primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, afirmând că nu există nicio negociere sau înţelegere între PNL şi PPUSL.

Răzvan Sava a afirmat că „s-a întâmplat ca de câteva ori” să se întâlnească în stradă cu Piedone. "Nu există nicio negociere, nicio înţelegere între partide", a mai spus Sava.

Liberalul a precizat că în zilele următoare va mai face un sondaj în Sectorul 4 pentru a vedea care sunt şansele pe care le are la alegerile locale din 5 iunie.

„O să fac un sondaj. Zilele acestea o să pornim un sondaj. Eu, candidat mă măsor ca să văd ce şanse am”, a mai spus Răzvan Sava, afirmând că sondajul nu este comandat de PNL.

Tribunalul Bucureşti a respins definitiv candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4. Candidatura lui Piedone a mai fost respinsă în trei rânduri, a treia oară chiar astăzi, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 4.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că susţinerea candidatului PNL la Sectorul 4, Răzvan Sava, de către Piedone aduce un prejudicu PNL, afirmând că va avea o discuţie cu Sava şi că PNL nu face alianţe cu nimeni.

„Noi nu facem alianţe absolut cu nimeni. Este poziţia singulară a domnului Răzvan Sava, pe care eu nu o agreez. Nu facem alianţă absolut cu nimeni, facem alianţă cu bucureştenii”, a declarat Vasile Blaga, pentru MEDIAFAX, solicitat să comenteze sprijinul politic pe care Piedone îl acordă candidatului liberal, sprijin anunţat chiar de către Răzvan Sava.

Întrebat dacă susţinerea pe care Piedone o acordă lui Răzvan Sava prejudiciază PNL, Blaga a răspuns: "Eu cred că da".

Blaga a mai spus că PNL trebuie să aibă o discuţie cu Sava.„Noi îl vom susţine pe Răzvan Sava, dar trebuie să discutăm cu el”, a mai spus Vasile Blaga.

PNL Bucureşti i-a transmis, joi, candidatului PNL la primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, că PNL nu agreează susţinerea oferită de Piedone, subliniind că nu a existat o aprobare politică din partea conducerii.

“Conducerea PNL Bucureşti i-a transmis deja domnului Sava faptul că nu agreează această strategie şi că mizează, la alegerile din 5 iunie, pe votul bucureştenilor. PNL Bucureşti consideră că voturile bucureştenilor nu pot fi tranzacţionate. PNL Bucureşti le transmite bucureştenilor că nu există nicio decizie la nivelul PNL Bucureşti privind o asociere cu fostul primar al Sectorului 4”, a declarat purtatorul de cuvant al PNL Bucureşti, Cezar Preda, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

PNL susţine că situaţia de la Sectorul 4 nu a avut o aprobare politică din partea conducerii PNL Bucureşti.

“Partidul Naţional Liberal a anunţat că nu face alianţe preelectorale cu nimeni în afară de bucureşteni. Situaţia de la Sectorul 4 nu a avut o aprobare politică din partea conducerii PNL Bucureşti, ci a decurs din campania făcută de domnul Sava, a fost decizia sa personală”, a declarat Cezar Preda, potrivit comunicatului de presă.

Iniţial, contactat de MEDIAFAX, Cezar Preda a avut o poziţie diferită, de tolerenţă faţă de decizia lui Răzvan Sava de a merge cu Piedone în tandem, în campania electorală de la sectorul 4. Deşi a spus că partidul nu face niciun fel de alianţe, Preda a precizat că fiecare candidat are propriile tactici de campanie, pentru a atrage voturile utile. "Poziţia PNL este clară, nu facem alianţe cu nimeni, dar întotdeauna candidaţii au tacticile lor de campanie astfel încât votul util să fie adus în zona PNL, fiind un singur tur de scrutin", a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, pentru MEDIAFAX, adăugând că demersul lui Sava se înscrie " în acelaşi registru".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici