Cine este omul din spatele campaniei lui Silviu Prigoană în cursa pentru Primăria Capitalei

PDL vrea să-l facă pe Silviu Prigoană primar general cu ajutorul strategului politic Tal Silberstein. Apropiat de PDL pe filiera Băsescu-Blaga-Videanu, Silberstein va lucra pentru candidatul democrat-liberalilor pentru Bucureşti, la pachet cu firma Kensington Communication care se ocupă de mai mulţi ani de strategia de comunicare a partidului, au declarat, pentru gândul, surse din PDL.

1062 afișări
Imaginea articolului Cine este omul din spatele campaniei lui Silviu Prigoană în cursa pentru Primăria Capitalei

Silviu Prigoană (Imagine: Cristina Nichitus-Mediafax Foto)

  • Cine este Tal Silberstein

Tal Silbertein a început să lucreze pentru politicienii din România, în 2002, pentru început cu Traian Băsescu, însă relaţia sa contractuală cu actualul preşedinte şi PD-ul de la acea vreme a fost întreruptă din cauza unor neînţelegeri legate de bani.

2004 l-a găsit în campania pentru prezidenţiale a PSD-istului Adrian Năstase, pentru ca ulterior să fie sfătuitorul lui Călin Popescu Tăriceanu şi al PNL.

În toată acestă perioadă, Tal Silberstein a rămas în relaţii apropiate cu Vasile Blaga pe care de altfel l-a consiliat în 2008 când a candidat la Primăria Capitalei. De asemenea, pedeliştii au mers pe mâna lui şi în 2009 în campania pentru prezidenţiale a lui Traian Băsescu.

Înainte să lucreze în România, Tal Silberstein i-a avut printre clienţi pe fostul premierul israelian Ehud Barak, în campania din 1999, pe fostul cancelar austriac, Alfred Gusenbauer, dar şi pe foştii preşedinţi ai Boliviei, Gonzalo de Lozada, şi Serbiei, Boris Tadici.

  • Conceptul de campanie şi imnul Vărului Săndel

Echipa coordonată de Tal Silberstein lucrează deja la "vânzarea" candidatului Silviu Prigoană, între coordonatele de imagine luate în calcul nelipsind conceptul de curăţenie, ţinând cont că Prigoană are afaceri în domeniu, şi nici pliciul, simbol al acestuia în seria de căsătorii şi divorţuri cu Adriana Bahmuţeanu.

În campania lui Prigoană sunt mobilizate şi posturile de televiziune pe care acesta le-a fondat, iar dintre sfătuitori nu lipseşte soţia sa, Adriana Bahmuţeanu.

Etno Tv şi Taraf Tv i-au dat deja "Like" pe Facebook candidatului PDL pentru Primăria Capitalei, iar actorul Alexandru Pop, cunoscut ca "Văru` Săndel" i-a compus deja un imn de campanie lui Prigoană, care urmează să fie difuzat oadată ce startul oficial pentru locale va fi dat.

Citeşte mai multe despre campania electorala a lui Silviu Prigoană pe gândul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici