Ciolacu: Orban l-a chemat pe Iohannis să prezideze eşecul guvernării PNL

  • Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că Ludovic Orban l-a chemat pe Klaus Iohannis la şedinţa de Guvern
  • Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis va participa joi seara, de la ora 19.00, la şedinţa de Guvern
257 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Orban l-a chemat pe Iohannis să prezideze eşecul guvernării PNL

Ciolacu: Orban l-a chemat pe Iohannis să prezideze eşecul guvernării PNL

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a reacţionat joi seara pe Facebook după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va participa la şedinţa de Guvern.

„După ce a pierdut lupta cu pandemia, Orban l-a chemat pe Iohannis să prezideze eşecul guvernării PNL, ca să salveze aparenţele. Dar adevărul este că sunt dispuşi să sacrifice tot pentru o mână de voturi”, a scris Marcel Ciolacu pe reţeaua de socializare.

Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis va participa joi seara, de la ora 19.00, la şedinţa de Guvern de la Palatul Victoria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici