Cîţu reia ţinta vaccinării. Cât ar trebui să vaccineze România în două luni

Premierul Florin Cîţu a anunţat sâmbătă că Guvernul îşi păstrează obiectivul de a vaccina până la sfârşitul lui septembrie 10,4 milioane de români şi susţine că până în 29 martie vor fi imunizaţi 1,2 milioane de oameni.

2333 afișări
Imaginea articolului Cîţu reia ţinta vaccinării. Cât ar trebui să vaccineze România în două luni

Cîţu reia ţinta vaccinării în România: Cel puţin 1,2 milioane de români, vaccinaţi cu ambele doze până în 29 martie

Premierul Florin Cîţu susţine că în România campania de vaccinare „merge bine” şi că toate ţările depinde de numărul de doze de vaccin.

„Toate ţările depind de numărul de doze de vaccin. Totuşi, datele arată clar că Romania este printre ţările care au pregătit foarte bine aceasta campanie. Continuam în acelaşi ritm şi păstrăm obiectivul de a vaccina 10.4 milioane de români, cu ambele doze, până la sfârşitul lui septembrie şi cel puţin 1.2 milioane români, cu ambele doze, până la 29 martie”, a scris sâmbătă pe Facebook Florin Cîţu.

Acesta a precizat că în continuare românii trebuie să respecte regulile de protecţie anti-coronavirus „peste tot şi tot timpul”: „Doar aşa am reuşit să reducem numărul de infectări până acum”.

În total, de la începutul campaniei, au fost vaccinate peste 370.000 de persoane. Citeşte mai departe situaţia la zi...

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici