Conducerea interimară a PSD se reuneşte, luni, la sediul partidului din Kiseleff. Subiectele de pe ordinea de zi

Conducerea interimară a PSD se reuneşte, luni, la sediul din Kiselef, social-democraţii urmând să discute între altele, despre alegerile anticipate şi despre moţiunea de cenzură pe care o vor depune împotriva Guvernului Orban, au relatat pentru MEDIAFAX surse social-democrate.

436 afișări
Imaginea articolului Conducerea interimară a PSD se reuneşte, luni, la sediul partidului din Kiseleff. Subiectele de pe ordinea de zi

Conducerea intermiară a PSD se reuneşte, luni, la sediul partidului din Bulevadrul Kiseleff. Subiectele de pe ordinea de zi

Printre subiectele care vor fi discutate la întâlnirea de luni a conducerii Partidului Social Democrat se regăsesc alegerile anticipate şi moţiunea de cenzură pe care PSD o va depune împotriva Guvernului Orban împreună cu UDMR.

PSD a decis, după anunţul Guvernului privind angajarea răspunderii pe adoptarea legii referitoare la alegerea primarilor în două tururi, că vor depune moţiune de cenzură, primii parteneri la acest demers fiind UDMR.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, duminică, la Târgovişte, că dacă moţiunea de cenzură împotriva Guvernului nu va trece, PSD va ataca la CCR legea alegerii primarilor în două tururi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici