NEWS ALERT  Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a fost reţinut de DNA pe Aeroportul Otopeni, chiar când voia să plece din ţară

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost reţinut vineri dimineaţă de procurorii DNA pe aeroportul Otopeni.

15404 afișări
Imaginea articolului Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a fost reţinut de DNA pe Aeroportul Otopeni, chiar când voia să plece din ţară

Pe numele lui Cristian Popescu Piedone există un mandat de aducere.

Conform unor surse judiciare, Piedone tocmai pleca în vacanţă alături de familia sa atunci când a fost oprit de ofiţerii judiciari.

În aceste momente, Cristian Popescu Piedone ar fi în faţa procurorilor de la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a da declaraţii într-un nou dosar de corupţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
piedone,
reţinere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici