CTP, despre Elena Udrea: Komisara Vuitton

Îmi amintesc şi acum buimăceala dureroasă care m-a cuprins când am aflat cu ce se ocupa T. Băsescu în noaptea de decembrie 2004, după ultima înfruntare televizată Băsescu-Năstase. Subsemnatul făceam potecă prin casă, la un moment dat am ieşit să mă plimb pe străzile pustii pentru că simţeam că-mi plezneşte capul: pe cine să aleg între cele două feţe ale aceluiaşi demon? De ce e în stare Năstase, ştiam; cine e de fapt Băsescu, simţeam. Frământări de intelectual onanist, căci în vremea asta Băsescu stătea cu o blondă la şpriţ în Golden Bliţ.

1973 afișări
Imaginea articolului CTP, despre Elena Udrea: Komisara Vuitton

Cristian Tudor Popescu (Imagine: Simona Dumitru/Mediafax Foto)

A fost prima fotografie publică a Elenei Udrea. S-a tot vorbit apoi despre relaţia sexuală dintre preşedinte şi rapid numita sa consilieră-şefă. Udrea însăşi a răspuns ambiguu-provocator, întrebată fiind direct de presă dacă e amanta lui Băsescu.

O problemă pusă întotdeauna greşit. Sexul a fost secundar în relaţia dintre animalele de pradă Băsescu şi Udrea. Tânăra Nuţi nu era o simplă blondă "bună", îşi cucerise deja o poziţie de putere în Sistem pe axa soţul Cocoş, consiglierii lui Năstase, Bittner şi Petrache, Theodor Stolojan, cel care a înfipt-o în PNL. Pe o simplă "pisi", T. Băsescu o folosea şi o arunca. Mârtanca Udrea era un trofeu: rece, şmecheră, cinică, hotărâtă să calce pe cadavre ca să parvină, adică exact singurele însuşiri ale unei fiinţe umane care îi sunt pe plac d-lui preşedinte. Înainte de orice, Udrea şi Băsescu aparţin aceleiaşi specii.

De 8 ani încoace, femeia aceasta este simbolul dispreţului pe care Băsescu îl afişază chiar faţă de propriul său electorat, că de restul naţiei nici nu mai vorbim. Bă, tâmpiţilor, bă, triştilor care aţi pus botul la vrăjeala mea, fie patetică, fie hăhăită, şi m-aţi votat, pariem că dacă o pun pe asta şefa cancelariei prezidenţiale o să înghiţiţi şi o să tăceţi? Superministreasă, ce ziceţi, merge? Dacă o fac şi şefa de facto a PDL, are cineva ceva de zis, se opune cineva, se abţine cineva? Nu. În unanimitate.

Citeşte continuarea editorialului lui CTP pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici