Dacian Cioloş este noul preşedinte USR PLUS. Victorie la mai puţin de 2 procente în faţa lui Dan Barna

Dacian Cioloş este noul preşedinte al USR PLUS, după al doilea tur de scurtin intern. El l-a învins pe Dan Barna, fostul preşedinte.

6302 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş este noul preşedinte USR PLUS. Victorie la mai puţin de 2 procente în faţa lui Dan Barna

Dacian Cioloş este noul preşedinte USR PLUS

Dacian Cioloş a obţinut 50,9% din voturi, iar Dan Barna 49,1%.

Cioloş a obţinut 19.603 voturi, iar Dan Barna a obţinut 18.908 voturi.

În urma celui de-al doilea tur de scrutin, Dacian Cioloş l-a învins în cursa internă pe preşedintele în funcţie al USR, Dan Barna.

Dacian Cioloş, noul preşedinte al USR PLUS, a declarat, vineri seara, după ce a câştigat alegerile interne că fuziunea dintre USR şi PLUS a fost validată prin vot şi i-a mulţumit lui Dan Barna, căruia îi transmite că vrea să lucreze împreună.

„Vreau să le mulţumesc colegilor din partid care au votat în număr foarte mare. Cred că am dovedit că putem avea matuitate şi înţelepciune să ducem la bun sfârşit un proces deschis. Mi se pare că participarea este importantă, pentru că arată că cei care s-au înscris în USR sau în PLUS cred în acest proiect al fuziunii şi îl valideazză prin participare masivă la vot”, a spus Dacian Cioloş, noul preşedinte al USR PLUS, după câştigarea alegerilor.

El spune că numărul mare de membri care au votat arată rpin rezultat că nu există falii şi că toţi pot lucra împreună.

„Îi mulţumesc lui Dan Barna, pentru că a crezut în acest proiect. Îl asugur şi îi asigur pe toţi colegii că vom lucra împreună. Avem nevoie de experienţa tuturor celor care au asumat responsabilităţi în partid şi în stat. Vom găsi modalităţi să lucrăm împreună. Eu asta îmi doresc”, a spus Cioloş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici