Dan Barna a mărturisit că ţine un jurnal. Când îl va publica

  • Vicepremierul Dan Barna a mărturisit că ţine un jurnal.
  • Barna a început să ţină jurnalul în urmă cu o lună.
108 afișări
Imaginea articolului Dan Barna a mărturisit că ţine un jurnal. Când îl va publica

Dan Barna a mărturisit că ţine un jurnal care conţine şi d. Când îl va publica

Vicepremierul Dan Barna a mărturisit luni seara că ţine un jurnal. Asta după ce a fost întrebat, la Digi24, despre detaliile din ziua în care a fost demis ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

El a fost întrebat ce a discutat cu premierul în acea zi.

Cam de o lună de zile am început să ţin un jurnal şi veţi găsi cu siguranţă în jurnalul meu detalierea aproape stenogramică a dialogului”, a spus Dan Barna.

Acesta a anunţat că jurnalul va fi publicat după ce va ieşi din viaţa politică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici