Video Dan Barna, după estimarea EXIT-POLL pentru USR-PLUS şi organizarea votului pentru DIASPORA: Cerem oficial demisia Guvernului Dăncilă / VIDEO

Liderii USR-PLUS au spus, după închiderea urnelor, că guvernul Vioricăi Dăncilă trebuie să îşi dea demisia după rezultatul alegerilor şi pentru modul în care au votat cetăţenii din diaspora, subliniind că formaţiunea politică va avea un candidat şi la prezidenţiale pentru că vor guvernarea României.

1502 afișări

„Ceea ce s-a întamplat astăzi în diaspora arată o dată în plus că acest guvern trebuie să plece. Cerem în mod oficial formal, si explicit demisia guvernului Viorica Dăncilă pentru mizeria pe care au făcut-o din nou cetăţenilor din diaspora după ce averau experienţa din 2014. Acest lucru este de neacceptat. Dacă este să facem promisiuni în momente de victorie, alianţa USR-PLUS promite românilor din diaspora că nu vor fi niciodată gazaţi şi dispreţuiţi”, a declarat Dan Barna, după inchiderea urnelor.

Dacian Cioloş a anunţat, la rândul său, că Alianţa USR PLUS va candida şi la prezidenţiale: Obiectivul nostru este să guvernăm România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici