Video Dăncilă, dezvăluiri despre întâlnirile cu Iohannis: Este foarte zgârcit la dialog/ ”Eu l-am văzut posomorât. Poate avea un motiv” | VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă a declarat marţi, la emisiunea "Gândurile lui Cristoiu", că a discutat doar instituţional cu preşedintele Klaus Iohannis şi că şeful statului este ”foarte zgârcit la dialog”.

1631 afișări

”Am discutat cu dl preşedinte Iohannis din punct de vedere institutional (...) Depinde de subiect, dar în marea majoritate dânsul este foarte zgârcit la dialog”, a declarat premierul Dăncilă.

Ea a mai afirmat că în timpul întâlnirilor cu şeful statului acesta era posomorât.

”Eu l-am văzut posomorât. Poate avea un motiv”, a completat Viorica Dăncilă.

 

Taguri:
dăncilă,
iohannis,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici