Viorica Dăncilă: Din 2016, PSD a fost sub asediu/ Dragnea: Nicio bună guvernare nu rămâne nepedepsită

Premierul Viorica Dăncilă a declarat duminică, în cadrul Consiliului Naţional PSD, că partidul este sub asediu încă din urmă cu doi ani, dar chiar şi în aceste condiţii, guvernarea a reuşit să facă schimbări majore.

366 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă: Din 2016, PSD a fost sub asediu/ Dragnea: Nicio bună guvernare nu rămâne nepedepsită

Viorica Dăncilă: Din 2016, PSD a fost sub asediu/ Dragnea: Nicio bună guvernare nu rămâne nepedepsită

“Nu voi ceda. Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic care ştie ce are de făcut. Vă asigur că am forţa de a merge mai departe, dacă voi avea susţinerea. Am datoria faţă de toţi colegii care mi-au acordat încrederea. Vă promit că am să depăşesc toate obstacolele şi piedicile. După câştigarea alegerilor din 2016, PSD a fost sub asediu. Guvernarea a fost atacată", a spus premierul Viorica Dăncilă.

"Chiar şi aşa, în aceşti 2 ani, am reuşit să facem schimbări fundamentale, pe care oamenii care ne-au votat le simt. Guvernul PSD a reuşit creşterea salariilor în Educaţie şi Sănătate, creşterea pensiilor, creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene”, a mai afirmat Viorica Dăncilă.

Dragnea: Nicio bună guvernare nu rămâne nepedepsită. PSD nu cedează

Preşedintele PSD Liviu Dragnea le-a cerut colegilor, duminică, în şedinţa Consiliului Naţional PSD, să spună dacă vor să meargă mai departe cu guvernarea şi acţiunile partidului, n conşiile în care "nicio bună guvernare nu rămâne nepedepsită."

"Nicio bună guvernare nu rămâne nepedepsită. Mie îmi spune că suntem pe calea bună, faptul că generăm atâta nervozitate înseamnă că suntem pe calea bună şi că România nu mai este la cheremul intereselor străine. Asta e cel mai important. Nu e uşor şi vă spun gândindu-mă la Dăncilă, la membrii cabinetelor, la Iordache, Călin, alţi colegi nu a uşor să iei decizii bune pentru ţara ta pentru că deranjeză nişte interese", a declarat Liviu Dragnea, la finalul şedinşei Consiliului Naţional PSD.

"Ştiind asta răspunsul meu e categoric: eu nu cedez. Vă întreb: după tot ce am vorbit. Voi vreţi să cedaţi? PSD nu cedează, eu îndrăznesc cu tărie să cred în România, mergem mai departe şi vom câştiga", a spus liderul PSD, care a primit susţinerea verbală a social democraţilor din sală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici