DECLARAŢIA ZILEI Laszlo Tokes, eurodeputat: "1 Decembrie este o dată jalnică pentru maghiarii din România"

Eurodeputatul Laszlo Tokes a declarat că „1 Decembrie este o dată jalnică pentru maghiarii din România”, precizând că „ar fi trebuit să se găsească o dată care poate fi sărbătorită laolaltă de maghiari şi români.”

1018 afișări
Imaginea articolului DECLARAŢIA ZILEI Laszlo Tokes, eurodeputat: "1 Decembrie este o dată jalnică pentru maghiarii din România"

DECLARAŢIA ZILEI Laszlo Tokes, eurodeputat: "1 Decembrie este o dată jalnică pentru maghiarii din România"(Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

„Este jignitor că România şi-a pus Ziua Naţională la data de 1 Decembrie, care este o dată jalnică pentru maghiarii din România. Aceasta ar însemna că noi suntem cetăţeni de gradul doi ai României. Este de la sine înţeles că ar fi trebuit să se găsească o dată care poate fi sărbătorită laolaltă de maghiari şi români.”, a declarat Laszlo Tokes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici