Demisie în PNL. Gheorghe Ialomiţianu, fost ministru al Finanţelor, şi-a anunţat retragerea din partid

Fostul ministru al Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, a demisionat, luni dimineaţă din PNL Braşov.

4082 afișări
Imaginea articolului Demisie în PNL. Gheorghe Ialomiţianu, fost ministru al Finanţelor, şi-a anunţat retragerea din partid

Gheorghe Ialomiţianu a demisionat din PNL

”Astăzi am decis să îmi dau demisia din PNL Braşov. Mulţumesc foştilor colegi din acest partid pentru buna colaborare”, a scris Gheorghe Ialomiţianu pe Facebook.

Gheorghe Ialomiţianu, fost ministru al Finanţelor, a fost retras de pe listele pentru alegerile europarlamentare din 2016.

Taguri:
ialomiteanu,
demisie,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici