Deputaţii nu vor avea activitate la Parlament între 29 aprilie şi 7 mai

Deputaţii vor avea activitate în teritoriu înainte de Paşte cu o săptămână, astfel încât vor fi liberi începând cu 29 aprilie şi până pe 7 mai, a declarat, luni, secretarul Camerei Deputaţilor Niculae Mircovici.

146 afișări
Imaginea articolului Deputaţii nu vor avea activitate la Parlament între 29 aprilie şi 7 mai

Deputaţii nu vor avea activitate la Parlament între 29 aprilie şi 7 mai (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Mircovici a spus că deputaţii nu vor lucra săptămâna viitoare, în Parlament, ci vor avea activitate în teritoriu înainte de Paşte.

Astfel, deputaţii vor fi liberi începând cu 29 aprilie până pe 7 mai, când vor reveni în Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici