Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că deputatul Cătălin Rădulescu a primit o scrisoare de ameninţare

Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru ameninţare după ce deputatul Cătălin Rădulescu a primit o scrisoare prin care este ameninţat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

908 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că deputatul Cătălin Rădulescu a primit o scrisoare de ameninţare

Deputatul Cătălin Rădulescu a primit o scrisoare de ameninţare. Poliţia din Argeş a deschis o anchetă

Reprezentanţii Poliţiei Argeş au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că ancheta a fost declanşată în urma unei sesizări primite prin 112.

„Ca urmare a unei sesizări primite prin SNUAU 112, din partea unui bărbat, la data de 11 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare”, arată sursele citate.

Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere, iar „punerea în mişcare a acţiunii penale, în cazul acestei infracţiuni, este condiţionată de plângerea prealabilă”.

Surse judiciare au declarat că bărbatul care a primit scrisoarea prin care a fost ameninţat este deputatul Cătălin Rădulescu.

Scrisoarea a fost primită la cabinetul parlamentar care se află în Piteşti.

Deputatul Cătălin Rădulescu nu a putut fi contactat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici