Dezbaterea bugetului Preşedinţiei în Comisii, amânată pentru vineri

Dezbaterea în Comisiile parlamentare a bugetului Administraţiei Prezidenţiale pe 2014, programată pentru joi, a fost amânată pentru vineri pentru că niciun reprezentant al instituţiei nu a fost prezent, deşi preşedintele de şedinţă, senatorul Cosmin Nicula, a făcut apeluri repetate în acest sens.

134 afișări
Imaginea articolului Dezbaterea bugetului Preşedinţiei în Comisii, amânată pentru vineri

Traian Basescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Dezbaterea bugetului Administraţiei Prezidenţiale pe 2014 a fost programată în deschiderea lucrărilor Comisiilor de Buget-Finanţe de joi, începând cu ora 9.00.

Preşedintele Comisiei senatoriale de Buget-Finanţe, Cosmin Nicula, care a condus şedinţa, a făcut apel la prezenţa unui reprezentant al Administraţiei Prezidenţiale, rugând personalul tehnic să corespondeze cu această instituţie, astfel încât bugetul isntituţiei să fie susţinut.

Nicula a reprogramat dezbaterea bugetului Administraţiei Prezidenţiale pe 2014 pentru ora 14.00, după pauza de prânz. În condiţiile în care nici la această oră niciun reprezentant de la Administraţia Prezidenţială nu a venit la Parlament, dezbaterea a fost amânată pentru sfârşitul şedinţei.

La ora 19.00, Nicula a propus ca bugetul instituţiei să fie votat în absenţa reprezentanţilor Preşedinţiei.

"Nici până la această oră de la Preşedinţie nu a venit nimeni să-şi susţină bugetul. Aş propune totuşi să dăm un vot pentru bugetul Administraţiei Prezidenţiale, aşa cum a fost propus de către Guvern", a spus Nicula.

La intervenţiile unor deputaţi PSD, membri ai Comisiei de Buget-Finanţe, care au invocat crearea unui precedent, Nicula a renunţat la propunere, precizând că dezbaterea bugetului Administraţiei Prezidenţiale pe 2014 a fost amânată pentru vineri.

"Bun, aşteptăm până mâine. Rog staful tehnic mâine dimineaă să anunţe Administraţia Prezidenţială să trimită un reprezentant să susţină bugetul", a spus Nicula.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici