Directorul general Renault-Nissan, Carlos Ghosn, decorat de preşedintele Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretul decorare a directorului general al Alianţei Renault-Nissan, Carlos Ghosn, căruia i-a conferit Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Comandor.

347 afișări
Imaginea articolului Directorul general Renault-Nissan, Carlos Ghosn, decorat de preşedintele Băsescu

Directorul general Renault-Nissan, Carlos Ghosn (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În semn de înaltă apreciere pentru contribuţia determinantă în eficientizarea industriei de automobile din ţara noastră, parte a strategiei globale pe termen mediu şi lung a Grupului Renault, impunând România ca un punct de reper în domeniu, domnul preşedinte Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional «Steaua României» - în grad de Comandor, domnului Carlos Ghosn, preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general al Alianţei Renault-Nissan", se arată într-un comunicat de presă al Admnistraţiei Prezidenţiale.

Potrivit sursei citate, decorarea directorului general al Alianţei Renault-Nissan a fost făcută la propunerea preşedintelui Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici