Drulă, liderul interimar al USR: „Anul acesta vine dezmăţul. O politică fiscală de sărăcire a României şi alimentare a inflaţiei”

Liderul interimar al USR, Cătălin Drulă, declară că „anul acesta vine dezmăţul” şi acuză că „în şedinţa Guvernului Sărăciei PSD-PNL, Grindeanu a adoptat bugete pe 2022 la companiile din subordine fără pic de responsabilitate”: „O politică fiscală de sărăcire a României şi alimentare a inflaţiei”.

240 afișări
Imaginea articolului Drulă, liderul interimar al USR: „Anul acesta vine dezmăţul. O politică fiscală de sărăcire a României şi alimentare a inflaţiei”

„După ce anul trecut, ne-am luptat să ţinem sub control cheltuielile companiilor de stat, anul acesta vine dezmăţul. Vineri, în şedinţa Guvernului Sărăciei PSD-PNL, Sorin Grindeanu a adoptat bugete pe 2022 la companiile din subordine fără pic de responsabilitate”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

Preşedintele interimar al USR, fost ministru al Transporturilor, declară că CFR Călători bugetează o pierdere de 650 de milioane lei, faţă de 265 milioane anul trecut.

„Creşte numărul de angajaţi cu 500. Are un deficit de lichiditate de 200 de milioane cu tot cu ajutorul de stat recent de 210 de milioane (obţinut pe munca şi discuţia la Comisie făcută de noi anul trecut). Deci ori intră în incapacitate de plată, ori ne va costa încă 200 de milioane de la bugetul de stat faţă de ce e prevăzut acum. Metrorex creşte numărul de angajaţi cu 849, după ce în 2021 a existat o scădere cu 800 a numărului de angajaţi în plată. Pierderi bugetate de 420 de milioane de lei, aproape dublu faţă de 2021. Deficit de lichiditate de 200 de milioane de lei. Peste tot angajări, creşteri de cheltuieli, sinecuri, posturi şi instituţii create pentru clientela de partid. Aceasta este politica PSD-PNL şi a guvernului Ciucă-Iohannis-Ciolacu. O politică fiscală de sărăcire a României şi alimentare a inflaţiei”, conchide Drulă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici