EDITORIAL CTP: Fac şi eu un referendum

Fiind slabă de constituţie, USL îşi face una. Traian Băsescu vrea încă o dată referendum pentru Parlament unicameral şi reducerea numărului de parlamentari la 300, pasămite în nădejdea că vor deveni spartani, ca ai lu' Conu Leonida.

638 afișări
Imaginea articolului EDITORIAL CTP: Fac şi eu un referendum

Cristian Tudor Popescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ponta coabitează, Antonescu cobeşte, Udrea divorţează.

Popescu, ca să se afle în treabă, se uită la toate astea şi îl bate gândul să propună şi el un referendum, cu o singură întrebare, adresat cititorilor Gândul:

Indiferent de cât de hoţi, escroci, făţarnici, lacomi şi trufaşi ar fi parlamentarii, miniştrii, premierul, regele sau preşedintele, întrebarea este: doriţi ca această ţară să fie condusă de mai mulţi oameni sau de mai puţini, poate unul singur?

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici