Criza COVID-19. Macron anunţă că frontierele externe ale Uniunii Europene se închid de marţi. Călătoriile între ţări noneuropene şi UE, suspendate pentru 30 de zile

  • Frontierele externe ale UE se închid de marţi, a anunţat Emmanuel Macron.
  • Tot de marţi se închid şi frontierele zonei Schengen.
  • Toate călătoriile între ţările UE şi ţări noneuropene vor fi suspendate pentru 30 de zile.
19991 afișări
Imaginea articolului Criza COVID-19. Macron anunţă că frontierele externe ale Uniunii Europene se închid de marţi. Călătoriile între ţări noneuropene şi UE, suspendate pentru 30 de zile

Sursa foto: Profimedia

Frontierele Uniunii Europene şi ale Spaţiului Schengen se închid începând de marţi la ora 12.00 (13.00, ora României), a anunţat Emmanuel Macron, preşedintele Franţei.

"Începând de mâine la prânz, frontierele de intrare în Uniunea Europeană şi în Spaţiul Schengen vor fi închise", a declarat Emmanuel Macron, conform cotidianului Le Figaro.

"Toate călătoriile între ţări noneuropene şi Uniunea Europeană vor fi suspendate timp de 30 de zile. Francezii aflaţi în străinătate vor putea reveni acasă", a afirmat Emmanuel Macron.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici