Europarlamentar revoltat că stă blocat în aeroportul Otopeni din cauza gheţii

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan este blocat în aeroportul Otopeni, acuzând că CNAB nu are suficiente maşini de degivrare a avioanelor. El afirmă că ”că iarna în Bucureşti avem zăpadă, polei şi îngheţ, nu ca în Brazilia sau insulele Maldive, unde nu ninge niciodată”.

518 afișări
Imaginea articolului Europarlamentar revoltat că stă blocat în aeroportul Otopeni din cauza gheţii

Europarlamentar revoltat că stă blocat în aeroportul Otopeni din cauza gheţii

”Doamnă ministru Plumb, este cunoscut faptul că iarna în Bucureşti avem zăpadă, polei şi îngheţ. Bucureştiul nu este Brazilia sau insulele Maldive, unde nu ninge niciodată. Oamenii suferă, fiindcă dumneavoastră nu vă faceţi treaba. Pe mine mă aşteaptă la Iaşi mulţi tineri veniţi din Republica Moldova. Va trebui să le spun că am întârziat din cauza dumneavoastră şi va trebui să le spun că tot ce e în subordinea PSD e administrat prost”, a scris pe Facebook Siegfried Mureşan.

Europarlamentarul liberal a acuzat Compania Naţională “Aeroporturi Bucureşti” că ”nu îşi face treaba”.

”De două ore şi jumătate sunt blocat într-un avion pe aeroportul Otopeni, deoarece Aeroportul Otopeni nu are suficiente maşini de dezgheţare a avioanelor înainte de decolare. Această companie este în subordinea Ministerului Transporturilor”, a mai scris Siegfried Mureşan.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici