Fără mască în Parlament. Amenda pentru nepurtarea măştii e între 500 şi 2.500 de lei

  • Victor Ponta (Pro România), Alfred Simonis (PSD) şi Vaas Levente (UDMR) au vorbit fără mască în Parlament
  • Amenda pentru nepurtarea măştii e între 500 şi 2.500 de lei
  • Mai mulţi politicieni au fost sancţionaţi, de la începutul epidemiei, pentru nerespectarea regulii: Adrian Solomon, Dumitru Buzatu sau Ludovic Orban
506 afișări
Imaginea articolului Fără mască în Parlament. Amenda pentru nepurtarea măştii e între 500 şi 2.500 de lei

Trei deputaţi au vorbit fără mască în plenul Parlamentului, Victor Ponta, de la Pro România, Alfred Simonis de la PSD şi Vaas Levente de la UDMR. Ştii deja că există sancţiuni pentru nerespectarea acestei obigaţii, o amendă cuprinsă între 500 şi 2.500 de lei.

Cei trei nu ar fi singurii politicieni sancţionaţi. Dumitru Buzatu, lider PSD Vaslui a avut şi ieşiri nervoase în cadrul şedinţelor de Consiliu Judeţean, pentru că nu voia să poarte masca.

Îţi aduc aminte şi de Adrian Solomon şi Irinel Stativă şi scandalul de la shaormerie, pentru care au primit amenzi usturătoare. Şi nu cred că ai uitat de premierul Ludovic Orban, care a plătit nu mai puţin de 3.000 de lei amendă după „petrecerea aniversară” dn biroul său.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici