Firea, ironică la adresa lui Iohannis, despre care spune că ar fi purtat cască: Aşa ceva!? Ghinion! | FOTO

Primarul general Gabriela Firea a fost ironică, miercuri seara, la adresa lui Klaus Iohannis, care a fost întrebat, în timpul conferinţei de presă, dacă are cască şi i se suflă răspunsurile. „Este nu numai foarte curajos (...) , ci şi foarte spontan”, scrie Firea, pe Facebook.

1380 afișări
Imaginea articolului Firea, ironică la adresa lui Iohannis, despre care spune că ar fi purtat cască: Aşa ceva!? Ghinion! | FOTO

Firea, ironică la adresa lui Iohannis, care ar fi purtat cască: Aşa ceva!? Ghinion! | FOTO

„Preşedintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat şi sigur pe el, ci şi foarte spontan! O dovedeşte cu prisosinţă casca din ureche folosită la conferinţa de presă! Doamne, aşa ceva!!?? Ghinion!!”, scrie Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.
Preşedintele Klaus Iohannis i-a întrebat, miercuri, pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă de la PNL, dacă îl bănuiesc „câteodată că fără copiuţe nu merge”, fiind întrebat dacă are cască şi dacă îi suflă cineva răspunsurile.

„Mă bănuiţi câteodată că fără copiuţă nu merge? Nu, nu cred că mă bănuiţi de aşa ceva. Doamne fereşte”, le-a spus Klaus Iohannis.

Şeful statului le-a demonstrat jurnaliştilor că nu are căşti în urechi şi a făcut un gest dorind să indice că toate răspunsurile sale sunt ale sale, nu ale consilierilor.

Imaginea distribuită de mai mulţi membri PSD, inclusiv Gabriela Firea, care ulterior a şters-o. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi „Like” paginii noastre de pe Facebook.

Taguri:
firea,
iohannis,
cască

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici