Florin Cîţu spune că a fost şantajat. „Nu va fi avizat acest proiect până nu trece desfiinţarea SIIJ”

Premierul Florin Cîţu recunoaşte că a fost şantajat de partenerii din coaliţie. I s-a spus că nu va trece proiectul „Anghel Saligny” până nu trece desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ). Cîţu spune că acum s-a simţit doar „şicanat”.

4343 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu spune că a fost şantajat. „Nu va fi avizat acest proiect până nu trece desfiinţarea SIIJ”

Florin Cîţu spune că a fost şantajat

Întrebat, vineri, dacă se consideră şantajat de USR PLUS prin faptul că miniştrii nu au participat la şedinţa de guvern, premierul Florin Cîţu a spus că a fost şantajat, dar de azi a fost doar şicanat.

„Nu (m-am simţit şantajat – n.r.), am fost şicanat. Am fost şantajat atunci când mi s-a spus că nu va fi avizat acest proiect până nu trece desfiinţarea SIIJ, deşi eu am făcut toate demersurile şi am susţinut întotdeauna orice măsură care venea de la Ministerul Justiţiei. Acum, doar şicanat”, a răspuns Cîţu.

Acesta a adăugat că cei care ar trebui să se simtă şantajaţi sunt românii.

Reprezentanţii USR PLUS au anunţat, vineri, că nu vor participa la şedinţa de guvern de la ora 16.00 şi au spus că Florin Cîţu nu mai are legitimitate pentru ocuparea funcţiei de prim-ministru.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici