Fostul ministru de Finanţe Ioana Petrescu, la şefia Consiliului pentru politica ajutoarelor de stat

Ioana Petrescu, fost ministru al Finanţelor, în prezent consilier al premierului Victor Ponta, a fost desemnată de şeful Guvernului la conducerea Consiliului pentru aplicarea politicii în domeniul ajutorului de stat.

3326 afișări
Imaginea articolului Fostul ministru de Finanţe Ioana Petrescu, la şefia Consiliului pentru politica ajutoarelor de stat

Fostul ministru de Finanţe Ioana Petrescu, la şefia Consiliului pentru politica ajutoarelor de stat (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Numirea a fost operată prin decizie semnată luni de premierul Ponta.

Petrescu a lucrat ca şi consilier al premierului Ponta în perioada septembrie 2013 - martie 2014, după care a fost numită ministru al Finanţelor. În decembrie anul trecut, a fost retrasă din funcţia de ministru şi a revenit pe cea de consilier al premierului.

Până în prezent, Consiliul a fost condus de către un alt consilier al premierului, Dragoş Andrei. Tot luni, acesta a fost însă retras de la şefia Consiliului, eliberat din funcţia de consilier de stat şi numit consilier onorific, fără remuneraţie.

În urmă cu o săptămână, Dragoş Andrei a fost numit printre administratorii companiei Tarom.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici