Video Gabriel Leş, ministrul Apărării Naţionale, la Monitorul Apărării, despre armată în România anului 2019 - O ediţie MAS Talks Live

Armata şi Apărarea în România anului 2019 vor fi temele abordate într-o discuţie cu Indira Crasnea, în cadrul ediţiei MAS Talks Live cu ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, de joi, 21 martie, de la ora 16.00.

1482 afișări

Ediţia LIVE poate fi urmărită AICI

Va reuşi România să cheltuiască doi la sută din PIB pentru Apărare? Care sunt programele de înzestrare ale armatei care vor fi accelerate? Vom trimite mai mulţi militari în misiuni externe? Avem nevoie de o prezenţă militară americană sporită pe teritoriul României?

Care este soluţia pentru criza de la vârful Statului Majior al Apărării? Cum vor arăta Armata României, Apărarea naţională la sfârşitul acestui an?

La toate aceste întrebări răspunde ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, într-o ediţie MAS Talks, joi, 21 martie, de la ora 16.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici