Video IMAGINILE ZILEI Momentul în care preşedintele CE Jean Claude Juncker l-a PUPAT pe frunte pe Traian Băsescu

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a susţinut un discurs în Parlament. Înainte de a se merge la tribună, Juncker i-a salutat călduros pe foştii premieri Victor Ciorbea şi Adrian Năstase, iar pe fostul preşedinte Traian Băsescu l-a sărutat pe frunte.

547 afișări

Preşedintele Comisiei Europene s-a bucurat în momentul în care l-a văzut pe fostul şef de stat, a mers spre el, l-a prins cu ambele mîini de cap şi l-a pupat pe frunte.

Ulterior, el a discutat cordial şi Liviu Dragnea, Victor Ponta, precum şi cu alţi politicieni aflaţi în sala de şedinţă

Preşedintele Comisiei Europene se află joi în vizită în România, iar după discursul din Parlament, se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Sorin Grindeanu.

Junker este cunoscut pentru gesturile sale pline de entuziasm, chiar dacă cei cu care se intreţine sunt înalţi demnitari, în întâlniri publice.

Publicaţia britanică The Telegraph trece în revistă doar câteva dintre gesturile exotice ale actualului preşedinte al Comisiei Europene, imagini de la întâlnirile cu şefii de stat în care îi trage de cravată, se strâmbă sau le dă o palmă prietenească peste cap. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici