Imediat după întâlnirea cu Băsescu, Boc s-a dus la Vlădescu pentru discuţii privind scrisoarea FMI

Premierul Emil Boc s-a întâlnit, marţi, cu ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, la sediul ministerului, pentru a discuta despre scrisoarea FMI şi legea privind reducerea cheltuielilor bugetare, imediat după discuţia parlamentarilor PDL cu preşedintele Traian Băsescu, au afirmat surse oficiale.

18 afișări
Imaginea articolului Imediat după întâlnirea cu Băsescu, Boc s-a dus la Vlădescu pentru discuţii privind scrisoarea FMI

Imediat după întâlnirea cu Băsescu, Boc s-a dus la Vlădescu pentru discuţii privind scrisoarea FMI (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Atât premierul, cât şi ministrul Finanţelor au fost prezenţi la discuţia parlamentarilor PDL cu şeful statului, organizată la Palatul Parlamentului.

"Imediat după discuţia cu preşedintele, şeful Guvernului a ieşit din Palatul Parlamentului şi a intrat în Ministerul Finanţelor, aflat în imediata apropiere, pentru a discuta cu ministrul despre scrisoarea de intenţie cu FMI şi proiectul de lege privind reducerea cheltuielilor pentru care Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse citate.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Executivul urmează să îşi asume joi răspunderea pentru proiectul de lege conţinând măsurile anticriză, după ce miercuri acestea vor fi stabilite şi trecute în scrisoarea de intenţie către FMI.

Premierul Emil Boc a declarat, tot marţi, că trebuie aprobată în Guvern scrisoarea de intenţie către FMI, după care urmează asumarea răspunderii pe un proiect de lege, însă nu a precizat o dată la care ar urma să se prezinte în faţa Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici