Ioan Talpoş, unul dintre senatorii care a votat moţiunea, va activa în grupul parlamentar al PNL

Ioan Talpoş, unul dintre senatorii care era afiliat PSD şi care a votat moţiunea de cenzură la adresa Cabinetului Dăncilă, a anunţat în plenul de luni al Senatului, că va activa în grupul parlamentar al PNL.

252 afișări
Imaginea articolului Ioan Talpoş, unul dintre senatorii care a votat moţiunea, va activa în grupul parlamentar al PNL

Ioan Talpoş, unul dintre senatorii care a votat moţiunea, va activa în grupul parlamentar al PNL

La alegerile parlamentare din 2016, Ioan Talpoş a fost ales senator pe listele PMP, apoi a plecat din partid, fiind o perioadă independent, iar apoi s-a afiliat grupului senatorilor PSD.

În martie 2019, Ioan Talpoş s-a înscris în UNPR şi a ocupat funcţia de vicepreşedinte interimat naţional.

Ioan Talpoş este unul dintre parlamentarii care a votat moţiunea de cenzură.

Taguri:
senat,
talpoş,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici