Klaus Iohannis a SEMNAT numirile lui Daniel Suciu şi Răzvan Cuc la Dezvoltare şi Transporturi

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Daniel Suciu în funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării, precum şi cel al lui Răzvan Cuc în funcţia de ministru al Transporturilor.

3142 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis a SEMNAT numirile lui Daniel Suciu şi Răzvan Cuc la Dezvoltare şi Transporturi

Iohannis a ACCEPTAT miniştri propuşi de PSD

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 februarie a.c., următoarele decrete: Decret pentru numirea în funcţia de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice; Decret pentru numirea în funcţia de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Răzvan Cuc, ministrul transporturilor”, informează Administraţia Prezidenţială.

Propunerile pentru cele două ministere au fost transmise şefului statului, miercuri, de către premierul Viorica Dăncilă.

CEx al PSD a decis, marţi, propunerea lui Suciu şi Cuc pentru cele două ministere, în contextul în care Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici au anunţat că îşi retrag candidatura de la Dezvoltare şi Transporturi, după ce şeful statului a refuzat, în mai multe rânduri, numirea acestora.

Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici au condus interimar portofoliul Transporturi, respectiv cel a Dezvoltării, interimatul expirând miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici