Iohannis are luni consultări cu Ponta, Tăriceanu, Tomac şi liderul minorităţilor/ Orban, aşteptat marţi

Şeful statului se va întâlni, luni, cu liderii partidelor parlamentare Victor Ponta (Pro România), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), Eugen Tomac (PMP) şi liderul minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian privind desemnarea noului premier, potrivit surselor citate.

565 afișări
Imaginea articolului Iohannis are luni consultări cu Ponta, Tăriceanu, Tomac şi liderul minorităţilor/ Orban, aşteptat marţi

Iohannis are luni consultări cu Orban, Ponta, Tăriceanu, Tomac şi liderul minorităţilor - surse

Liderul PNL Ludovic Orban va merge, marţi, pentru consultări cu preşedintele Klaus Iohannis pe marginea numirii unui nou şef al Executivului, ca urmare a demiterii actualului Guvern PSD prin moţiune de cenzură, au declarat, surse politice, pentru MEDIAFAX.

Klaus Iohannis va continua, marţi, aceste consultări cu preşedintele USR, Dan Barna şi liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Încrederea în Guvernul Dăncilă a fost retrasă prin adoptarea moţiuni de cenzură, în plenul reunit de joi al Parlamentului. Klaus Iohannis a avut, vineri, consultări cu partidele în vederea formării unui nou Guvern. Şeful statului a spus că marţi, cel târziu, va anunţa desemnarea noului premier. PNL a decis în urmă cu câteva luni ca Ludovic Orban să fie propunerea de prim-ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici