Iohannis, către liberali, într-un limbaj atipic: În 2016 am greşit. De data aceasta nu vă mai las de capul vostru!

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat vineri că una dintre greşelile făcute de PNL în 2016 a fost că a crezut că a câştigat alegerile înainte de a le câştiga. Şeful statului le-a transmis liberalilor că alegerile prezidenţiale au o miză mare şi că de data aceasta nu îi mai lasă de capul lor.

5095 afișări
Imaginea articolului Iohannis, către liberali, într-un limbaj atipic: În 2016 am greşit. De data aceasta nu vă mai las de capul vostru!

Iohannis, către liberali: În 2016 am greşit. De data aceasta nu vă mai las de capul vostru!

„Vă rog să nu greşim! Cu toţii aţi văzut nenumărate sondaje. Şi pare aşa, ceva uşor, fluierând. Doar că singura metodă prin care poţi rata nişte alegeri este crezând că le-ai câştigat înainte să le câştigi. Asta a fost una dintre greşelile pe care le-am făcut, din păcate, în decembrie 2016. Nu am crezut atunci că le vom câştiga, dar nimeni nu şi-a imaginat că vom ajunge aşa de jos. Iar ceilalţi, prin contrast, atât de sus. Acum nu avem decât să punem umărul şi să întoarcem acest scor în favoarea noastră. Aşa că eu nu am deloc de gând să o las moale cu campania. Dimpotrivă, o să fac campanie cât pot de mult. Şi vă rog, dacă credeţi că merită, să faceţi şi voi, fiindcă miza este foarte mare. Miza este nu doar câştigarea prezidenţialelor, chit că aceasta este o condiţie fără de care este greu de continuat. Nu doar prezidenţialele, şi am spus-o de la început şi am spus-o liberalilor: de data aceasta, nu vă mai las de capul vostru!”, a spus Klaus Iohannis, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii şi simpatizanţii PNL din Diaspora.

Şeful statului a adăugat că până acum PNL a câştigat trei mari bătălii, respectiv alegerile europarlamentare, referendumul şi moţiunea de cenzură, însă miza mare o au alegerile prezidenţiale.

„Lupta doctrinară este în competiţie electorală. Deci, acum suntem într-o competiţie electorală, într-o luptă electorală şi sperăm ca bătăliile pe care le câştigăm să ducă la terminarea acestui război fiindcă o naţiune nu poate să fie la nesfârşit în război cu sine. Aşa ceva dăunează grav societăţii.Noi ne-am angajat, eu împreună cu liberalii care mă susţin în această campanie, să mergem mai departe. Am început şi am câştigat până acum trei bătălii: europarlamentarele, referendumul şi recent, cu mare bucurie, contrar tuturor aşteptărilor, moţiunea de cenzură. Urmează prezidenţialele, urmează localele şi urmează parlamentarele. Acum, pentru prezidenţiale, emoţiile sunt mari, implicarea este puternică şi vă mulţumesc pentru asta!”, a conchis Iohannis.

Taguri:
iohannis,
pnl,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici