Video Iohannis mesaj către antreprenori: Veniţi cu idei către guvernanţi. Vrem să promovăm produse româneşti

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, luni, că îi îndeamnă pe producătorii autohtoni să vină cu idei către guvernanţi, pentru că, în contextul crizei de echipamente medicale provocată de pandemia de coronavirus, se doreşte promovarea produselor româneşti.

3134 afișări

„Am avut o şedinţă cu premierul Orban, cu mai mulţi miniştri şi am discutat despre materialele de protecţioe, despre măşti, halate şi aşa mai departe. În lume, se găsesc tot mai greu. Este o problemă reală. În acest fel, am început deja cu câteva sătpămâni în urmă să identificăm producători româneşti , producători români care vin şi oferă astfel de materiale. primele rezultate nu au întâziat să apară. Am aflat astăzi (luni - n.red.) că deja există producători de ai noşti care s-au reprofilat, care vor produce măşti, alţii vor produce halate de protecţie pentru medici, alţii deja încep să lucreze la materiale mai complicate, de exemplu la ventilatoare, care sunt absolut necesare pentru secţiile de urgenmţă. În acest fel, ne ocupă şi acest segment şi cu această ocazie mă adresez antreprenorilor noştri: fiţi proactivi, veniţi cu idei către gurvenanţi, fiindcă suntem interesaţi să promovăm produse româneşti în această perioadă cu precădere. Este o oportuniatte foarte bună pentru mediul românesc. Avem nevoie de aceste materiale, avem această oportunitate”, a spus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, luni, la Palatul Cotroceni, o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Finanţelor Publice, Vasile Cîţu, Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, şi Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici