Iohannis, mesaj de condoleanţe pentru Erdogan, după cutremurul care a lovit Turcia: Vă asigur de susţinerea mea şi a poporului român

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj de condoleanţe preşedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, în care îl asigură de susţinerea României pentru depăşirea tragediei provocate ca urmare a cutremurului care a avut loc în estul Turciei.

216 afișări
Imaginea articolului Iohannis, mesaj de condoleanţe pentru Erdogan, după cutremurul care a lovit Turcia: Vă asigur de susţinerea mea şi a poporului român

Iohannis, mesaj condoleanţe pentru Erdogan, după cutremurul care a lovit Turcia: Vă asigur de susţinerea mea şi a poporului român

„Am fost profund îndurerat de tragedia produsă de cutremurul care a lovit estul Turciei, soldat cu numeroase pierderi de vieţi omeneşti şi prejudicii materiale considerabile. În aceste clipe dificile, vă transmit din partea mea şi a poporului român întreaga noastră compasiune. Gândurile noastre se îndreaptă către cei care au fost răniţi şi către familiile care i-au pierdut pe cei dragi. Vă asigur, domnule Preşedinte, de susţinerea mea şi a poporului român pentru depăşirea acestui moment dificil pentru naţiunea dumneavoastră”, se arată în mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, transmis de Administraţia Prezidenţială.

Cel puţin 19 oameni au murit şi peste 900 au fost răniţi după ce un cutremur puternic a zguduit vineri estul Turciei, potrivit autorităţilor, relatează agenţia turcă de ştiri Anadolu.

Cutremurul cu magnitudinea de 6,8 grade pe scara Richter s-a produs vineri în provincia Elazig din estul Turciei la ora locală 20:55, epicentrul fiind în districtul Sivrice, fiind resimţit în provinciile şi ţările vecine, inclusiv Siria şi Georgia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici