Iohannis, prima întâlnire neoficială cu liderii liberali, după relaxarea măsurilor pentru coronavirus

Preşedintele Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu liderii Partidului Naţional Liberal, marţi, de la ora 17, la Vila Lac, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX.

590 afișări
Imaginea articolului Iohannis, prima întâlnire neoficială cu liderii liberali, după relaxarea măsurilor pentru coronavirus

Iohannis, prima întâlnire neoficială cu liderii liberali, după relaxarea măsurilor pentru coronavirus

”Vor discuta şi despre măsurile de relaxare care vor fi luate de guvern începând cu 1 iunie”, au menţionat sursele citate.

La şedinţă vor participa preşedintele PNL, Ludovic Orban, dar şi mai mulţi miniştri.

Şeful statului a avut o întâlnire simulară cu liderii liberali pe 9 iulie 2019, când le-a cerut hotărâre, mobilizare şi seriozitate în campania pentru alegerile prezidenţiale de anul trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici